Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και κάθε μέρα που περνά τα συναισθήματά τους γίνονται πιο δυνατά. Χωρίς να κρύβονται, οι αναρτήσεις στα social media από την καθημερινότητά τους αλλά και από τις αποδράσεις τους πρωταγωνιστούν.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σχεδόν κάθε φορά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, απολαμβάνοντάς την σε ένα από τα πρώτα τραπέζια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τις Μέλισσες.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός ήταν στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, θέλησε για μια ακόμη φορά να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής κι εκείνη του επεφύλασσε μια πολύ τρυφερή έκπληξη.

Μπορεί το μαγαζί να ήταν γεμάτο με κόσμο, αλλά η Δέσποινα Βανδή είχε μάτια μόνο για εκείνον… Κοιτάζοντας τον στα μάτια, του έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση, με τους θαμώνες να χειροκροτούν και να φωνάζουν ασταμάτητα!

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», λέει η Δέσποινα Βανδή, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να λιώνει με τα λόγια της, όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα TLIFE.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ