Η Lindsay Lohan έχει πολλά να γιορτάσει και αυτό γιατί η ηθοποιός των Mean Girls μόλις ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον αρραβωνιαστικό Bader Shammas νωρίς το πρωί της Κυριακής. “H αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου, έγραψε η 35χρονη Lohan στο instagram ενώ έδειξε το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων.

Η τραγουδίστρια του “Rumors” και ο Shammas μετά βίας συγκρατούν τα χαμόγελά τους στο άλμπουμ τεσσάρων φωτογραφιών που ανάρτησε η Lohan στον προσωπικό της λογαριασμό. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Lohan φαίνεται και στα τέσσερα πλάνα και είναι εντυπωσιακό.

Ο Shammas είναι ο Αντιπρόεδρος στην Credit Suisse στο Ντουμπάι, το οποίο η Lohan θεωρεί σπίτι της τα τελευταία επτά χρόνια. Το ζευγάρι διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια, σύμφωνα με την Independent.

Ο Shammas επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους κάνοντας retweet την ανακοίνωση της αρραβωνιαστικιάς του στο Twitter.

Το χαρμόσυνο γεγονός σηματοδοτεί τον δεύτερο αρραβώνα της Lohan καθώς η ηθοποιός προηγουμένως είχε παντρευτεί τον Ρώσο εκατομμυριούχο Egor Tarabasov με τον οποίο χώρισε το 2016. Σε λίγο καιρό, θα απολαύσουμε ξανά κινηματογραφικά τη Lohan δίπλα στον Chord Overstreet σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix που δεν έχει ακόμα τίτλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ