Ο Light συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από τα instastories του που τον έδειχναν να ποζάρει με τρια όπλα στην ζώνη του.

Μάλιστα, αυτά τα όπλα φαίνεται πώς είχαν πάνω το σήμα της ΕΛΑΣ, κάτι που κέντρισε τα βλέμματα, ενώ έβαλε σε υποψίες τις Αρχές μήπως ο Light σχετίζεται με τις συμμορίες Ρομά.

Έπειτα από την έρευνα των Αρχών στο αυτοκίνητο και το σπίτι του τράπερ, βρέθηκαν όπλα, μεγάλο χρηματικό ποσό, κάνναβη και τσεκούρι και φάρος της αστυνομίας.

Οι δικηγόροι του την Τετάρτη (29/12) βρέθηκαν στην εκπομπή T-live όπου εξήγησαν -σχετικά με τα όπλα και την κάνναβη-, τι ακριβώς συνέβη και πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τράπερ.

«Έχει απομονωθεί ένα στιγμιότυπο από 10 stories όπου φαίνεται η ζώνη του η οποία ανήκει σε μια πολύ γνωστή εταιρεία. Από τα 10 stories έχει απομονωθεί μόνο ένα… σε όλα τα άλλα φαίνεται μόνο η ζώνη του που δε φέρει πάνω της τίποτα πέρα από τη γνωστή αγκράφα με το λογότυπο.

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας το οποίο έχει μια από τις αυστηρότερες εισόδους. Δεν τραγουδούσε εκεί, είχε πάει ως καλεσμένος. Είναι ένα μαγαζί που παίζεται τέτοια μουσική. Ήταν μια εκδήλωση με πολλούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής…

O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο η μουσική του αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει όποιον τον πλησιάζει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα… Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι. Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία… Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική… Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί… Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το στορι για να φλεξάρει τη ζώνη» ανέφερε ο ένας εκ των δυο δικηγόρων του Light σχετικά με τα όπλα που όπως λένε ήταν ψεύτικα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις ναρκωτικές ουσίες που γράφτηκε ότι βρέθηκαν πάνω του, ο δεύτερος δικηγόρος του τράπερ είπε: «Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του Light τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο. Είναι νόμιμα… Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι και χορηγός του τραγουδιστή και υπάρχει στα video clip τους. Είναι απόλυτα νόμιμη η συγκεκριμένη κάνναβη, αν θέλει κάποιος μπορεί να την καπνίσει. Έχει σταλεί ήδη δείγμα στο χημείο του κράτους προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι ναρκωτική ουσία. Του έχουν καταγγελθεί πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες αν και είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ