Ο Liam Ireland είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Στέφανου που ενδαρκώνει στη “Γη της Ελιάς“.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τόσο με τις υποκριτικές του ικανότητες όσο και με την γοητεία του και το άστρο του προβλέπεται λαμπρό.

Μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή του είναι τα εξής:

1.Ο νεαρός Liam είναι μόλις 24ων ετών και έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του στην Αγγλία. Γεννήθηκε όμως στο Ρέθυμνο της Κρήτης από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο.

2.Την καταγωγή του επομένως σημαδεύει κατά κάποιον τρόπο και η “βεντέτα” στο κρητικό έδαφος.

3.Στην Αγγλία μετακόμισε μετά τον χαμό του πατέρα του όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Εκεί σπούδασε αργότερα υποκριτική στη σχολή του ICTheater στο Brighton, αν και το αρχικό του όνειρο ήταν να γίνει μπασκετμπολίστας. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν τυχαία συνθήκη η παραμονή του στην Ελλάδα καθώς επρόκειτο να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό αν δεν λάμβανε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για το ρόλο του στη “Γη της Ελιάς”.

4.Μπορεί στο έργο ο Liam να εμφανίζεται ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστριά του Αφροδίτη Λιάντου όμως στην πραγματική ζωή ο ίδιος είναι ελεύθερος όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

5.Μια από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι το διάβασμα αλλά επίσης λατρεύει τις γουέστερν ταινίες. Οι ρόλοι που τον ενθουσιάζουν δεν είναι οι καλοί ρόλοι αλλά οι κακοί και περιθωριακοί καθώς θεωρεί ότι έχουν περισσότερο βάθος. Όνειρό του είναι να πρωταγωνιστήσει σε κάποια γουέστερν ταινία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ