Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Κόκοτα: «Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε σήμερα το πρωί μέσω της εκπομπής του όσες πληροφορίες έμαθε για την υγεία του τραγουδιστή.

Γιώργος Λιάγκας για Δημήτρη Κόκοτα: «Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση»

Όπως δήλωσε ο ίδιος οι γιατροί προσπάθησαν να ξυπνήσουν δυο φορές τον Δημήτρη Κόκοτα, χωρίς όμως αυτό να έχει κάποιο αποτέλεσμα και γι’ αυτό τον υπέβαλαν σε δυο διαδοχικές αξονικές και τώρα μπορούμε να πούμε πως τα νέα είναι καλά.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τόνισε: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση.

Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε».

Η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα, πρόσθεσε: «Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ