Μέσα από την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την “off the record” συζήτηση που είχε ο Γιώργος Νταλάρας με δημοσιογράφους από εκπομπές της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την επιθυμία του να μην κάνει δηλώσεις στις κάμερες, κάτι που ωστόσο, αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της Φαίης μέσα από την εκπομπή του και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να ξεκαθαρίσει τι έγινε με τον ρεπόρτερ από τη δική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής ανέφερε συγκεκριμένα:

«Χθες είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα. Όμως μετά είδα στην εκπομπή της Φαίης, ότι η Φαίη έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα. Καθόλου. Θέλω να είμαι έντιμος και κύριος. Και ρώτησα το πρωί της αρχισυντάκτρια  αυτής της εκπομπής, αν ο δικός μας ρεπόρτερ είχε πάει νωρίτερα κι είχε ρωτήσει τον Γιώργο Νταλάρα και του είχε πει εκείνος ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει, και πήγε μετά και ζήτησε δηλώσεις του -απαράδεκτο αν το έκανε-. Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν δύο γκρουπ ρεπόρτερ, όντως οι πρώτοι ρεπόρτερ πήγαν στον Νταλάρα και τον ρώτησαν και εκείνος τους είπε ότι δεν θέλει δηλώσεις. Οπότε δικαίως μετά δεν πήγαν να τον ρωτήσουν».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Μετά, μαθαίνω, ότι πήγαν κάποιοι άλλοι που δεν γνώριζαν αυτό το γεγονός και του έκαναν ερωτήσεις. Εδώ θα δώσω δίκιο στον Νταλάρα, ο οποίος δεν κάνει face control. Ο Νταλάρας βλέπει ρεπόρτερ και δεν οφείλει να γνωρίζει ποιοι είναι. Όταν λοιπόν πάνε κάποιοι και του ζητούν δηλώσεις και ο Νταλάρας λέει όχι. Το όχι είναι όχι. Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος ότι πήγαν κάποιοι άλλοι μετά. Άρα δικαίως ο Νταλάρας χθες τσαντίστηκε. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Γιώργο Νταλάρα μαζί σου. Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός, αλλάζεις και την άποψή σου»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ