Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό της Ελλάδας.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή ”Το Πρωινό” είχε πει ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό σχετικό με την υπόθεση. Συγκεκριμένα, είχε πει «Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Ωστόσο, χθες Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα σχετικά με την υπόθεση. Ο παρουσιαστής, ο οποίος ανέφερε την Τετάρτη ότι έλαβε στο κινητό του στιγμιότυπα από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, ανέφερε: “Κάνω τη δουλειά αυτή, υπηρετώντας και τη δημοσιογραφία και το lifestyle περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ! Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία αυτή. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ, τι να κάνουμε τώρα;

Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ

«Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Παρόλα αυτά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σημερινό δημοσίευμα της ”On Time” αναφέρει ότι σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ