Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και απάντησε εκ νέου για τις πρωινές εκπομπές και όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας χθες μέσα από την εκπομπή του.

«Βλέπω ότι τα πρωινά πολλές φορές το παρατραβάνε. Πολλές ώρες, πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να προβληθούν διά μέσω αυτού, κάποιοι όχι, ας μην τους ανακατέβω όλους. Και συνέχεια δημιουργούνται θέματα. Γιατί αν θες να πουλήσεις και την άλλη μέρα το ίδιο θέμα, πρέπει κάτι να βρεις. Και στην προσπάθεια να βρεις, μπορεί να βρεις λάθος στοιχεία ή να σου δώσουν λάθος στοιχεία», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει μια εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία. Ο καθένας που δεν έχει γνώση, να θέλει να πει την άποψη του, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Το διαδίκτυο έχει και λεκάνες για να κάνει ο καθένας τον εμετό του. Εγώ είπα να μην φτάσει το θέμα να επηρεάζει την έκβαση μιας υπόθεσης».

Όσον αφορά στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε: «Δεν είπε κάτι άλλο κανείς από αυτά που είπε. Απλά είπα να μην καταντήσει έτσι που το θέμα να επηρεάζει μία έκβαση μίας υπόθεσης».

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ