Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικές με το παιδάκι που περιμένει αλλά και με το επόμενο βήμα που σκοπεύει να κάνει στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε πως νιώθει πολύ καλύτερα από τότε που σταμάτησαν τα προβλήματα της εγκυμοσύνης: “Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο.”

Έπειτα συμπλήρωσε: “Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά.

Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δε με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή“, πρόσθεσε τέλος η Λάουρα Νάργες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ