Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Λάουρα Νάργες έπειτα από τον χωρισμό της με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, Μιχάλη Μουρούτσο. Ακόμα και αν προσπαθεί να διατηρεί προστατευμένη της προσωπική της ζωή, η χαρά της νεαρής παρουσιάστριας μάλλον σήμερα δεν κρύβεται!

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από περίοδο περισυλλογής και επαγγελματικής προσήλωσης, η Λάουρα Νάργες φαίνεται πως βρίσκεται σε νέα σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, η γνωριμία του τραγουδιστή με τη Λάουρα Νάργες σημειώθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, οι δυο ταξίδεψαν στη Ρόδο όπου και έδωσαν το παρών σε event και βοήθησαν παράλληλα στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Ο Χρήστος Σαντικάι έγινε ευρύτερα γνωστός σε πολύ μικρή ηλικία όταν και τον γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στην ηλικία των εννέα χρόνων στο Alter. Όταν έγινε 19 ετών δοκίμασε τις ερμηνευτικές του δυνάμεις στο Voice δίχως επιτυχία, επαναλαμβάνοντας το ίδιο και το 2015 εκ νέου δίχως επιτυχία και το «γύρισμα» κάποιας καρέκλας.

Πηγή: Ζappit

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ