Την πιο ευτυχισμένη της περίοδο διανύει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς εδώ και ένα μήνα κρατούν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους. Η ευτυχισμένη μαμά, μάλιστα, με μία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Λεχώνα. Σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Λάουρα Νάργες το βράδυ της Παρασκευής.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια πόζαρε κρατώντας μία πιπίλα, ενώ στο φόντο της εικόνας φαίνονται μπλε μπαλόνια και μπλε λουλούδια. Ακόμη, φαίνεται και η κοιλίτσα της η οποία παραμένει ελαφρώς φουσκωμένη ένα μήνα μετά τη γέννα.

Το ζευγάρι, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει παιδί ενώ η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δεν ήταν εύκολη. Πλέον, όμως, έχει αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και μπορεί να χαμογελά πλατιά για το θαύμα που ζει.

Όσον αφορά στο όνομα που θα δώσουν στον μικρό τους; Η Λάουρα είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα»!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ