Ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Νοσοκομείο λόγω έντονης αδιαθεσίας, ενώ η περιοδεία του για την παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» ακυρώνεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση.

Μάλιστα, μέσα από τα social media είχε επιβεβαιώσει την είδηση, γράφοντας ένα κείμενο στο οποίο έδωσε λεπτομέρειες και γνωστοποίησε ότι εξετάζεται αν συνέβη αυτό, λόγω του covid vaccine.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 09.30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11.30. Η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του όμως, του κυρίου Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη κι αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου», είχε γράψει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο

Με ακόμη μια ανάρτηση έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλαν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης

 που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ