Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Σήμερα είναι ημέρα για διευκρινίσεις. Αρχίζω από τον Σάκη Ρουβά που υπήρξε φίλος μου και τον έχω δει στη σκηνή. Με τις απόψεις του έχω απόλυτη διαφωνία, αλλά ξέρω να ακούω πάντα τη γνώμη του άλλου», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στο news247.

«Το βουνό είναι βουνό, η θάλασσα είναι θάλασσα, ο ανήλικος ανήλικος και ο βιασμός βιασμός. Βεβαίως μπορεί να είναι φίλος μας ο βιαστής και να πέσουμε από τα σύννεφα, αλλά δεν μπορεί από το χτύπημα να λέμε μ…ιες και να παλεύουμε να υπερασπιστούμε αυτό που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν», τόνισε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ακόμα, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «δημόσιο υπάλληλο της τέχνης που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι». Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράμμισε: «Ας πάρει ένα auto cue ο Σάκης Ρουβάς αν δεν μπορεί να συντάξει. Δυο φορές τον άκουσα να λέει τη λέξη “θέλω να είμαι ξεκάθαρος”. Λάθος ο παραλληλισμός με τους ναρκομανείς».

Ο Σάκης Ρουβάς είχε αναφέρει: «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Εγώ πέρασα καταπληκτικά με αυτόν τον άνθρωπο…Με βοήθησε πάρα πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν για τον οποίο καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ