Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου, στο “Μέγαρο Έβδομης Στέγης” στο κέντρο της Αθήνας, και στις δηλώσεις του διοργανωτή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, Δημήτρης Λιάρου, αναφέρθηκε ότι δεν γνώριζαν ότι θα ερχόταν ο Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά τη Βανδή στην εκδήλωση.

«Δεν ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει», είχε πει μεταξύ άλλων.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, λοιπόν θέλησε να στείλει επιστολή διάψευσης και να αποσαφηνίσει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος της εκδήλωσης, ενώ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στον ηθοποιό για την εσφαλμένη τοποθέτηση.

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου. Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι΄ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

https://www.youtube.com/watch?v=Spay4LyzLvU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ