Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε νέες δηλώσεις για την πρόσφατη αντιπαράθεση στην οποία ήρθε με μοναχούς, που τον είδαν στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν «είσαι γυναίκα ή άντρας;», προκαλώντας την εκρηξη του σχεδιαστή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν μαζί με τον Λάκη Γαβαλά στο περιστατικό και ανέβασε στο Instagram, βίντεο, όπου κατέγραψε τον έντονο διάλογο του ενός από τους μοναχούς με τον σχεδιαστή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Λάκης Γαβαλάς εκδήλωσε ξανά τον εκνευρισμό του με τους μοναχούς, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό μέσα τους, αλλά τον δαίμονα».

Στην αρχή, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τι συνέβη. Όπως είπε: «Μπαίνω στο VIP lounge, με το που αφήνω τις τσάντες μου είναι 3 ιερείς και ο ένας γυρνάει και μου λέει ‘είσαι άντρας η γυναίκα;”. Εγώ παθαίνω σοκ και πηγαίνω παίρνω το κινητό μου και του λέω “ξαναπές το”. Μου λέει “τι είσαι εσύ Έλληνας;”. Μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αρχίζουν να φωνάζουν “που…”. Εάν δεν είχα καθυστερήσει στο αεροπλάνο, θα είχα πει στον πιλότο να τους κατεβάσει και να τους συλλάβουν κατευθείαν! Θα ήθελα να ξέρω πως είναι δυνατόν να μιλάνε έτσι στον κόσμο; Δεν σέβονται τίποτα. Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος μπορώ να τα βγάλω πέρα.. μα συγχυστώ λίγο και να μου περάσει. Πόσα παιδιά, τους λένε τέτοια πράγματα και αυτοκτονούν, γιατί θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει πετάξει;».

Ο σχεδιαστής κατέληξε, λέγοντας για τους μοναχούς, ότι θέλει καταδικαστούν.

«Αυτοί είναι τέρατα, το λέω, το δηλώνω και θέλω να καταδικαστούν. Εγώ που είμαι άνθρωπος του Θεού θέλω να μου απαλύνουν αυτό που μου συνέβη. Έχουν τον δαίμονα μέσα τους, δεν μπορώ να έχουν το Θεό. Εγώ τι έπρεπε να πω όταν βλέπω ιερά με τα χρυσά; Να του πως εσύ είσαι για το σοού του Γακαλιάνο ή είσαι ιερέας; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία και να χειρίζονται έτσι τον άνθρωπο και να μιλούν με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πριν μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως ο ρασοφόρος που επιτέθηκε λεκτικά στον σχεδιαστή είναι επισκέπτης μοναχός από τη Σερβία, ενώ φέρεται να είχε εμπλακεί σε υπόθεση οπλοκατοχής και εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ