Είναι γνωστό ότι η Κάιλι Τζένερ όταν θέλει κάτι, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει, ακόμα και αν κοστίζει μία περιουσία.

Άλλη μια εορταστική περίοδος, άλλη μια χρονιά που το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μήκους 2μιση μέτρων της Κάιλι Τζένερ φωτίζει την είσοδο της τεράστιας έπαυλής της στο Los Angeles.

Η μικρότερη κόρη των Kardashians-Jenner και μαμά 2 παιδιών, ενημέρωσε για το στολισμό του δέντρου της τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πανύψηλο δέντρο της Κάιλι Τζένερ δίχασε τους φανς της

Στο βίντεο, η Κάιλι έχει απαθανατίσει όλη τη διαδικασία του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, από τη στιγμή που στήθηκε έως τη στιγμή που στολίστηκε και άναψαν τα λαμπάκια. Μάλιστα όπως φαίνεται, χρειάστηκε ολόκληρη ομάδα για το στήσιμο και τον στολισμό του σπιτιού.

Εκτός από το δέντρο, η Κάιλι έχει απαθανατίσει και τη μικρή Στόρμι κάτω από το δέντρο να είναι ενθουσιασμένη και να χαζεύει το τερατώδες έλατο.

Κάιλι Τζένερ

Δε χωράει αμφιβολία ότι η δισεκατομμυριούχος ξέρει από διακόσμηση και αισθητική, οι θαυμαστές της όμως δεν ενθουσιάστηκαν τόσο και αντίθετα δισανασχέτησαν με την επιλογή της. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν την πράξη της «γελοία επίδειξη πλούτου» αλλά και ορισμένοι νευρίασαν με το γεγονός ότι η Κάιλι χρησιμοποίησε αληθινό έλατο.

Φυσικά, πολλοί ήταν και αυτοί που τη χαρακτήρισαν βασίλισσα των Χριστουγέννων και της σχολίασαν θετικά για την πανέμορφη διακόσμηση.

Αυτό ομως, δεν είναι κάτι καινούργιο. Η οικογένεια Kardashian-Jenner κάθε χρόνο επιλέγει πανύψηλα δέντρα και εντυπωσιακούς στολισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού όπως έχουν παραδεχτεί οι περισσότερες, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη τους γιορτή, και θέλουν να την περνούν οικογενειακά και υπέροχα!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ