Για ακόμη μία φορά, η Κρίστεν Στιούαρτ προχώρησε σε μία αποκαλυπτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το οποίο πραγματοποιείται από τις 16 Φεβρουρίου 2023 και θα διαρκέσει έως και τις 26 του μήνα.

Το Σάββατο, λίγο πριν ανακοινωθούν οι νικητές, η 32χρονη ηθοποιός που εκτελούσε φέτος χρέη προέδρου της διεθνούς κριτικής επιτροπής, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα see through μαύρο φόρεμα με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ειδικά διαμορφωμένες τσέπες έτσι ώστε να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Η Κρίστεν Στιούαρτ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου

Δεν είναι μάλιστα, η πρώτη φορά που η ηθοποιός επιλέγει μια τέτοια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Γνωστή για τις τολμηρές της εμφανίσεις, η Κρίστεν Στιούαρτ είχε διαλέξει κάτι ανάλογο και στο προηγούμενο Φεστιβάλ Καννών.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρίστεν Στιούαρτ πόζαρε για τις κάμερες των φωτογράφων, με ένα κόκκινο καρό σετ, που αποτελούνταν από ένα καρό παντελόνι και ένα σακάκι.

Όπως και φάνηκε, η ηθοποιός δεν είχε φορέσει σουτιέν, ενώ άφησε ανοιχτό το σακάκι της, προκειμένου να φαίνεται αυτή η λεπτομέρεια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ