Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στον κόσμο, με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παρουσιάζουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και να δηλώνουν δημόσια την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές της πορτογαλικής τηλεόρασης δείχνουν ότι η σχέση τους μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Noite das Estrelas», ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει κουραστεί από τη στάση της συντρόφου του, η οποία περιγράφεται ως «αναγκαστική, επιπόλαιη και μακριά από την πραγματικότητα». Στην εκπομπή παρουσιάστηκε επίσης ο ψυχολόγος Κουϊντίνο Άιρες, ο οποίος ανέλυσε τη συμπεριφορά του ζευγαριού σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προσωπική ζωή του Ρονάλντο δεν βρίσκεται σε στιγμή ευτυχίας.

Ο Ντανιέλ Νασιμέντο, δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο δεν είναι ευτυχισμένος. Η Χεορχίνα περνάει τη μέρα της κολλημένη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Κριστιάνο αρχίζει να μη βρίσκει αστεία αυτή την ιστορία. Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξοδεύει, να ξοδεύει και να ξοδεύει. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι νομίζει ότι είναι στο ύψος του Κριστιάνο. Βάζει τον εαυτό της σε ένα βάθρο και δεν του αρέσει καθόλου».

Ένας άλλος σχολιαστής, ονόματι Λέο Καέιρο, δήλωσε: «Το λέω εδώ και μήνες. Δεν είναι καλά και είναι πιθανό να χωρίσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι ο CR7 την έχει βαρεθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεχίζω να λέω ότι δεν θα γίνει γάμος. Είναι μαζί για να θρέψουν το προϊόν».

Στην εκπομπή υπήρξε μια φωνή που υπερασπίστηκε το μοντέλο, αυτή της Φιλίπα Κάστρο, φίλης του Ρονάλντο, η οποία υπερασπίστηκε και τους δύο: «Μπορώ να επιβεβαιώσω από 100% αξιόπιστη πηγή ότι είναι όπως πάντα. Πολύ καλά. Αυτές είναι ιστορίες, κουτσομπολιά, από ανθρώπους που δεν αντέχουν τη Χεορχίνα. Είναι ένα ζευγάρι που έχει αγάπη να δώσει και να χαρίσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ