Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην τηλεόραση, αλλά και το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Το πρωινό ήταν 3,5-4 χρόνια περίπου στο Έψιλον κι άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζεται, μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις. Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και ξυπνούσσα πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 9:00, αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 6:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan, ήταν τεράστια».

Ο Κρατερός Κατσούλης, στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα έμπαινε ξανά στην ίδια διαδικάσια, αφού του στέρησε δουλειές στον χώρο της υποκριτικής. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πέρασα ωραία, το διασκέδασα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα και με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία»

Τέλος, έκανε αναφορά στον χωρισμό και το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου και σημείωσε ότι «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα, επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ