Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά παραχώρησε το πρωινό της Τετάρτης, 26 Απριλίου ο Κούλλης Νικολάου. Ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Γη της ελιάς» και την συνεργασία που έχει μέχρι τώρα μαζί του αλλά και για τον Αντρέα Γεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούλης Νικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένας πολύ καλός ηθοποιός για μένα. Είναι ταλεντάρα ο άνθρωπος, δεν είναι απλά ταλέντο. Δεν είναι ασήμαντος ο ρόλος του στο σίριαλ και έχει το βλέμμα του ηθοποιού. Θα είναι μόνιμος ρόλος ο Γιώργος στη σειρά μας».

Πιο συγκεκρκιμένα, ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε πως «Το ενδιαφέρον του κόσμου μας προκαλεί σαν ομάδα να κάνουμε και τρίτη σεζόν στην Γη της Ελιάς. Αυτό ήταν και στα αρχικά μας πλάνα.

Για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου, ανέφερε «Είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης και ένας πολύ καλός ηθοποιός. Είναι ταλεντάρα ο άνθρωπος, δεν είναι απλά ταλέντο. Δεν είναι ασήμαντος ο ρόλος του στο σίριαλ και έχει το βλέμμα του ηθοποιού. Θα είναι μόνιμος ρόλος ο Γιώργος στη σειρά μας».

«Η θεματολογία του Famagusta θα αγγίξει την κυπριακή πίκρα. Ο Ανδρέας Γεωργίου θα σκηνοθετήσει και θα παίξει. Όταν κάναμε το Μπρούσκο δεν φανταζόμασταν ότι θα προβληθεί μετά σε 52 χώρες», δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου στην κάμερα του Breakfast@Star.

Μάλιστα, ο Κύπριος παραγωγός συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου και δήλωσε πως «Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τεράστια θέση στη ζωή μου. Συγκινούμαι, είναι ο τρόπος που μου το έχεις ρίξει και η στιγμή που μου το έχεις ρίξει. Τη συνεργασία μπορεί να τη διακόψουμε κάποια στιγμή, την σχέση όμως την ανθρώπινη ποτέ».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ