Με ανακοίνωσή του χθες το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε στη δημοσιότητα το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Ανάμεσα στο ονόματα ήταν και αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε επίσης: Χατζηγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει το Υφυπουργείο Πολιτισμού

Ο Κούλλης Νικολάου, που συνεχάρη χθες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα με σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό Μας».

«Τώρα φαίνεται ότι κάνω τον δικηγόρο του Μιχάλη αλλά επειδή ανήκω και εγώ σε αυτή τη δεξαμενή ανθρώπων, στη δεξαμενή σκέψης που ανήκουμε στην κοινωνία και όταν μας δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε από οποιοδήποτε μετερίζι μπορούμε να το κάνουμε… […] Ο Μιχάλης νομίζω ότι δικαιούται το Υφυπουργείο Πολιτισμού γιατί είναι ένας νέος δημιουργός που έχει αποδείξει πάρα πολλά. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Τον ξέρω από τα 13 του χρόνια. Ο Μιχάλης θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή για όλους μας».

«Είναι ένα Υφυπουργείο και τεχνοκρατικά και σε επίπεδο τέχνης και ψυχής, ποιότητας σκέψης, ο Μιχάλης το έχει. Μπορούμε να του δώσουμε την ευκαιρία να το αποδείξει αν μπορεί να το κάνει ή όχι», κατέληξε ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ