Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν χθες, Παρασκεύη 11 Νοεμβρίου ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός και συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου μίλησε μεταξύ άλλων για τη «Γη της ελιάς» αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έδωσε ο ίδιος και ο Ανδρέας Γεωργίου στον Ντάνο να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Δώσαμε την ευκαιρία στον Ντάνο και μας έδωσε κι αυτός. Ήταν υπέροχος. Από το πουθενά, ο άνθρωπος ήταν σε ένα παιχνίδι και βγήκε νικητής με την αξία του, τις μυϊκές του ικανότητες, το μυαλό του. Ξαφνικά, πήρε ρόλο ηθοποιού», είπε αρχικά.

«Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο, δεν το συναντάς εύκολα. Είναι τεράστιο μυαλό για εμένα κι έχει φοβερή αντίληψη. Ο Ανδρέας που τον είχε δοκιμάσει σε κάποια κείμενα, σενάρια, αν δεν αφουγκραζόταν τις δυνατότητές του, δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, εξήγησε πως τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι απόφοιτος κάποιας δραματικής σχολής, αλλά να είναι τίμιος άνθρωπος. «Δεν με ενδιαφέρουν τα διπλώματα. Με ενδιαφέρει η ικανότητα, η τιμιότητα, το φιλότιμο κι η όρεξη να δοθεί επαγγελματικά σε κάτι. Τεράστια ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου δεν είναι απόφοιτοι δραματικών σχολών», είπε κλείνοντας.

Για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και την άποψή του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός τόνισε: «Κάθε άνθρωπος δικαιούται να εκφράζεται όπως θέλει. Δεν μπορώ να τον κρίνω. Δεν μου πέφτει και λόγος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ