Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM ανάμεσα στη Σοφία Χατζηπαντελή και τις δύο Κύπριες μάνατζερ μοντέλων, τη Γιώτα Κουφαλίδου και τη Μύριαμ Γεροκώστα.

Συγκεκριμένα, ένα από τα πολλά μοντέλα που πέρασαν από τις auditions ήταν και η 26χρονη Ζωή με καταγωγή από την Κύπρο. Όταν το μοντέλο ρωτήθηκε για την εμπειρία της στο modelling, το μοντέλο δήλωσε ότι έχει τρία πρακτορεία που την εκπροσωπούν.

Για να συζητήσουν περεταίρω το θέμα, η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησε να καλέσει στο πλατό τις δύο bookers του μοντέλου. Ωστόσο ενώ στην αρχή τις υποδέθχηκαν θερμά, η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίστηκε με τις δύο γυναίκες όσο περνούσε η ώρα καθώς έκαναν παρεμβάσεις στις απαντήσεις που έδινε το μοντέλο.

Η κριτής του GNTM άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες όπου κάθονταν, με τις ίδιες να μην μπορούν να καταλάβουν γιατί εκνευρίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή«Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», φώναξε η Κύπρια κριτής.

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ”Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκαν μέσω Skype η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γεροκώστα για να μιλήσουν για το θέμα που ξέσπασε στην οντισιόν της 26χρονης Ζωής.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιχνίδι. Οι συμπεριφορές δεν είναι σωστές. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει σε αυτή τη ζωή. Ήταν αγένεια της Σοφίας Χατζηπαντελή όσα μας είπε, μας προσέβαλε» είπε η Γιώτα αναφερόμενη στα λεγόμενα της Χατζηπαντελή ότι αν η υποψήφια παραμείνει στο πρακτορείο τους δεν θα κάνει καριέρα έξω από την Κύπρο.

Η Μύριαμ Γεροκώστα αναφέρθηκε επίσης για τη στιγμή που πετάχτηκε και απάντησε εκ μέρους της Ζωής, με την ίδια να υποστηρίζει πως απλά ήθελε να πει κάτι και όχι να απαντήσει εκείνη για τη διαγωνιζόμενη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ