Με “κακά” σχόλια από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό συνοδεύτηκε ένα κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά.

Η content creator στη συνέντευξη ποιυ παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά αναφέρθηκε στην μητρότητα, στο απαιτητικό πρώτο διάστημα με τα δίδυμα μωρά της αλλά και στα σχέδια της για την τηλεόραση. «Θα ήθελα κάποια στιγμή να καταθέσω το δικό μου concept στην τηλεόραση και να πω αυτό θα κάνω», δήλωσε η Χριστίνα στον Νίκο Μουτσινά.

Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε σχετικά: «Λέει η Χριστίνα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;». Και πρόσθεσε: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να το πάω σε μία δισκογραφική δουλειά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ