Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κώστας Τσουρός. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής που φέτος λέει “Mega Καλημέρα” στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε στην “Ελένη” και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του ανέφερε“Το ότι η δουλειά με επέλεξε, τώρα το συνειδητοποίησα ακούγοντας το βίντεο της Κάλλιας. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω δημοσιογράφος. Έγιναν όλα πολύ τυχαία στη ζωή μου. Νομίζω δεν έπαιξε πολύ ρόλο η τύχη. Νομίζω ότι κι εγώ έβαλα το λιθαράκι μου”.

“Αν σκεφτείς, σε ό,τι έχω κάνει, προσπαθώ να κρατάω το ενημερωτικό μου κομμάτι, τις ειδήσεις και την ενημέρωση που μου αρέσουν πάρα πολύ. Ήταν και η πρώτη μου δουλειά. Έμαθα πάνω σε αυτό, το αγάπησα πολύ και δεν θέλω να το αφήσω. Πάντα στις εκπομπές που συμμετέχω έχω το κομμάτι της ενημέρωσης γιατί αφορά τον κόσμο τι γίνεται γύρω μας. Είναι ένα κομμάτι που αγαπάω πολύ. Από εκεί και πέρα επειδή είμαι ένας άνθρωπος του σήμερα μου αρέσει να συζητάω για τα θέματα που συζητάμε στις παρέες. Κι αυτό το πράγμα κάνω” ανέφερε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στη ψυχαγωγία και το πλαίσιο στο οποίο θα ήθελε να κινηθεί η καριέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας θετικά τον τρόπου που παίρνει της συνεντεύξεις ρώτησε τον Κώστα Τσουρό αν έπαιρνε στην ίδια μια συνέντευξη τι θα ήθελε να μάθει και σε ποιο κομμάτι της ζωής της θα εστίαζε. Τότε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής σημείωσε: 

“Ανεξάρτητα από την επιστροφή σου στην τηλεόραση, σε σένα θα έψαχνα να βρω τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την τόση μεγάλη επιτυχία που έχεις κάνει στην τηλεόραση τόσα χρόνια… Θα ήθελα να σου βγάλω πράγματα και να μου πεις τις αναποδιές, που σίγουρα έχεις περάσει στη διάρκεια της τόσο μεγάλης πορείας σου. Τις αναποδιές, τι σε ώθησε να κάνεις αυτά τα πράγματα. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακούω πως ο άλλος μπόρεσε να φτάσει σε ένα σημείο, για να μπορεί κι ο τηλεθεατής, να ακούσει και ίσως ταυτιστεί με αυτό που έχεις περάσει και εσύ ή ο οποιοσδήποτε”.

Ερωτηθείς για το ποια συνεργασία έχει ξεχωρίσει υποστήριξε:

“Όσον αφορά τη ψυχαγωγία, μιλάμε για δύο περιπτώσεις που για μένα είναι τελείως διαφορετικές. Η Φαίη επειδή ήταν η πρώτη μου συνεργασία στην ψυχαγωγία, ούτως ή άλλως την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί ήταν αυτή που με βοήθησε να μάθω πράγματα πάνω στην ψυχαγωγία. Δεν τα ήξερα. Όταν μπήκα στην ψυχαγωγία, την πρώτη μέρα ο ιδρώτας ήταν μέχρι εδώ”.

Όσο για την προσωπική του ζωή, εκτός τηλεοπτικών πλατό, ο ίδιος τόνισε:

 “Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, περισσότερο απολαμβάνω τη δουλειά. … Εκεί είναι τα καλά προς το παρόν! Στη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε είμαι πολύ καλά στη δουλειά μου. Αυτό! Από εκεί και πέρα, μου αρέσει πάρα πολύ που έχω ανανεωθεί με το νέο ξεκίνημα στο MEGA. Εκτός έχω τους φίλους μου, τους πάρα πολύ καλούς, και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ως εκεί!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ