Τον μονάκριβό τους βάφτισαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο μικρός πήρε το όνομα Ιάσονας. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, το πρωί του Σαββάτου, παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών που δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό τους 150.

Οι γονείς εμφανίστηκαν χαρούμενοι αλλά και συγκινημένοι, ενώ νονοί του νεοφώτιστου ήταν οι Κωνσταντίνος Ασημωτός και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης. Μετά τη βάφτιση ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, προκειμένου να διασκεδάσουν και να χαρούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Η ευτυχισμένη μαμά Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε ένα παραμυθένιο φόρεμα σε παστέλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες και διακριτικά κοσμήματα.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, σε λίγο διάστημα, πρόκειται να υποδεχτεί την κόρη του στη ζωή και ο Ιάσονας  το αδερφάκι του. Η οικογένεια Σόμμερ μεγαλώνει και η ευτυχία της είναι τεράστια. «Το χαιρόμαστε πάρα πολύ και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι μας. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να είναι σχεδόν δύο χρόνια σερί έγκυος. Ήθελε το καλοκαίρι αυτό να το ζήσει πιο ξέγνοιαστα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτά είναι χαρούμενα νέα», είχε αναφέρει στο Hello.gr ο Κώστας Σόμμερ πριν λίγο διάστημα.

«Η Βαλεντίνη θα αφοσιωθεί λίγο παραπάνω στο βρέφος, οπότε θέλει ένα φιλτράρισμα ώστε να μη νομίζει ο Ιάσονας ότι η Βαλεντίνη τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα. Θα συμβάλλω πολύ. Ασχολούμαι ήδη με τον Ιάσονα σε μεγάλο βαθμό και βοηθά. Θα του μεταφέρουμε την αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα», είχε επίσης σημειώσει ο δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Οι γονείς με τον μικρό Ιάσονα
Ο Πύρρος Δήμας με τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ