Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου μαζί με τον γιο τους Ιάσονα. Το ζευγάρι που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί την κορούλα του έχει επιλέξει να πραγματοποιήσει χαλαρές διακοπές ώστε η εγκυμονούσα να ξεκουραστεί.

Τόσο ο Κώστας Σόμμερ όσο και η Βαλεντίνη Παπαδάκη φροντίζουν να αφιερώνουν αρκετό ποιοτικό χρόνο στον γιο τους, ενώ βρίσκονται σε προετοιμασίες για τη βάφτισή του. Μάλιστα οι δυο τους μας έδωσαν μια γεύση από τα ρουχαλάκια του μικρού και τα βαπτιστικά του.

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία με τον γιο μας, Ιάσονα, ο οποίος μας έχει δέσει πολύ και μας έχει προσφέρει τεράστια χαρά. Μας έκανε να νιώσουμε τι σημαίνει οικογένεια, γιατί αν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδί, αν και συνέβη νωρίτερα απ’ ότι θέλαμε. Ήμουν στο μαγαζί της γυναίκας μου, “Valentine&Co”, και μού λέει “να σου πω κάτι: κοίτα αυτό” και μου βγάζει το τεστ. Της λέω “όντως;”. Έχω γίνει πολύ συναισθηματικός με αυτό το κομμάτι, από την πρώτη εγκυμοσύνη κιόλας. Έχω γίνει πιο ευαίσθητος και με πήραν τα ζουμιά για να είμαι ειλικρινής. Συγκινήθηκα πολύ», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ στο περιοδικό HELLO!.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ