Μια συνέντευξη με ενδιαφέρον παραχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στο “Happy Day” με τον τραγουδιστή να μιλά για την πορεία του, τον χώρο της μόδας και γιατί δεν ασχολήθηκε περισσότερο με αυτόν, αλλά και για την εποχή που τον συνέκριναν με τον Σάκη Ρουβά.

Πρόλαβα την εποχή, σαν πρωτοεμφανιζόμενος, με λεφτά που παίρνουν τώρα πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν θα πω το ποσό γιατί από αύριο θα γίνει… Ήταν αρκετά μεγάλο το ποσό για την εμπειρία μου και τα χρόνια μου στο τραγούδι”, ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μαρτάκης θυμήθηκε την εποχή όπου υπήρχε η σύγκριση μεταξύ αυτού και το Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Εμένα μόνο καλό μου έκανε. Για τον Σάκη ήταν ίσως λίγο υποτιμητικό το ότι τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που βγήκε εχθές από το αβγό του”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κώστας Μαρτάκη αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κακή συμπεριφορά στη δουλειά του. Συγκεκριμένα, του είχαν πει στην πρεμιέρα σχήματος να βγει στο δεύτερο πρόγραμμα με εκείνον όπως ανέφερε να σπάει το καμαρίνι από τα νεύρα του.

Παράλληλα, μίλησε για την ενασχόλησή του στο modeling, και διευκρίνισε πως ήταν μια δουλειά η οποία δεν του άρεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ