Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2night Show», στον ΑΝΤ1, ήταν ο Κώστας Μαρτάκης το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για τις συνεργασίες του ενώ – όταν αναφέρθηκε το όνομα του Σάκη Ρουβά- θέλησε να κάνει μία διευκρίνηση.

«Ξεκίνησα με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Δέσποινα Βανδή. Μετά με Βανδή και Μαζωνάκη, με τους Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Κουρκούλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά. Τώρα που το σκέφτομαι… Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα και με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους», ανέφερε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε με τον Σάκη Ρουβά. Έχουμε γνωριστεί κι είμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρτάκης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ