Ο Κώστας Δόξας βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια μετά τη δικαστική διαμάχη του με την μητέρα του παιδιού του, Μαρία Δεληθανάση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στον αέρα της εκπομπής Open Weekend, ο γνωστός τραγουδιστής και η εν διαστάσει σύζυγός του βρέθηκαν ξανά στο δικαστήριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Δόξας αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500€ στα 300€ και να σταματήσει εντελώς η καταβολή του ποσού των 100€ στην μητέρα του παιδιού του, καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πλέον να στηρίξει τη διατροφή.Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα έσοδά του έχουν μειωθεί πολύ μετά την αρνητική διαφήμιση που έλαβε από τις καταγγελίες της συζύγου του και ότι πλέον του είναι πολύ δύσκολο να αναζητήσει δουλειά.

Το αληθές των ισχυρισμών του αρνείται η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα λέγοντας ότι ο ίδιος είναι σε θέση να στηρίζει οικονομικά τη διατροφή και ότι η δουλειά του είναι ανεπηρέαστη.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν διαστάσει σύζυγος του Κώστα Δόξα πριν από 8 μήνες δημοσίευσε φωτογραφίες της με μώλωπες, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποιητική συμπεριφορά κατά την εγκυμοσύνη της, καθώς και για λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση.

Το γεγονός αυτό ακολούθησε η αντεπίθεση του Κώστα Δόξα που κατηγόρησε τη σύζυγό του για υπερβολικές απαιτήσεις και εξάρσεις θυμού. Ο τραγουδιστής αποχώρησε μάλιστα στη συνέχεια και από το Your Face Sounds Familiar στο οποίο συμμετείχε και η παραγωγή έσβησε όλα τα πλάνα του από το παιχνίδι.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο εκ νέου στις 19 Νοεμβρίου όπου θα ανακοινωθούν οι νέες αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ