Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μιας και κυκλοφορούν δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ειδικότερα, πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλο έχει προχωρήσει σε νέα σχέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το ζευγάρι βρίσκεται ήδη σε κοινές διακοπές στη Κρήτη. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor είναι αρκετά ενοχλημένος από τις φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του.

Οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην Χαλκιδική σε τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα Δαλάκα, σε μια από τις πιο κοσμικές παραλίες. Οι δυο τους γνωρίζονται καθώς έχουν συμμετάσχει στο Survivor, κι όπως ήταν φυσικό συνομίλησαν και αντάλλαξαν τα νέα τους. Αυτή η συνάντηση έγινε η αφορμή για ανακριβή συμπεράσματα περί νέου ειδυλλίου. Όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ της Real Life, ουδέποτε υπήρξε κάτι μεταξύ τους, ενώ το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ