Καλεσμένος σε podcast για ραδιόφωνο της Ελλάδας, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο λαϊκός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος στην επιτυχημένη καριέρα του, τα όνειρα που θέλει κάποτε να εκπληρώσει, τις συνεργασίες, το ενδεχόμενο να πάει κάποια στιγμή στη Eurovision και τη γνωριμία και μελλοντική συνεργασία με την Άννα Βίσση.

Αρχικά αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που εξακολουθεί να κάνει και όπως είπε είναι κάποια πράγματα, που τον βοήθησαν να «φτάσει» στην κορυφή, όπως η συνέπεια, θέληση, προγραμματισμός, επιμονή, υπομονή, πάρα πολλές ώρες δουλειάς και προσθέτει ότι το πιο σημαντικό είναι η συνεχής προσπάθεια. «Πρέπει να ξυπνάς και να λες σήμερα κέρδισα άλλη μια μάχη». Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τόνισε επίσης ότι μεγαλύτερο στήριγμα του όλα αυτά τα χρόνια είναι η οικογένεια του.

Πέρα από το τραγούδι, η συζήτηση προχώρησε και στις επιθυμίες του τραγουδιστή και δεν δίστασε να αναφέρει πως κάποια στιγμή θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Το έχω στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την υποκριτική, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Είναι το παιδικό μου όνειρο και μακάρι κάποτε να καταφέρω να εκπληρώσω αυτή την επιθυμία. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια μαθήματα, γιατί υπάρχουν τόσοι άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες, αλλά θέλω να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο γι’ αυτό».

Για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στη Eurovision απαντά: «Είναι μια εμπειρία η οποία παίζει αρκετό καιρό στο κεφάλι μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τη ζήσω. Αν ένιωθα πολύ ωραία με κάποιο τραγούδι και ένιωθα ασφαλής ότι θα πάρει μια καλή θέση θα το έκανα. Δεν είμαι αρνητικός φτάνει να βρεθεί το κατάλληλο timing».  

Τέλος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Άννα Βίσση και τη στήριξη που του έδωσε. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δήλωσε ότι ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε τον έναυσμα και την υπόσταση για να ξεκινήσει η καριέρα του. «Ετοίμαζα τα χαρτιά μου για να πάω να γίνω γιατρός στην Ιταλία, μου έκανε πρόταση η Άννα Βίσση και είπα okay, ας κάνω αυτό και η ιατρική μπορεί να περιμένει». Για πιθανή συνεργασία τους, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά πρέπει να το νιώσουμε και οι δυό. Επειδή ξεκίνησε η καριέρα μου με την Άννα Βίσση όταν γίνει αυτή η συνεργασία το πιο πιθανόν είναι να σημαίνει κάτι και για τους δύο μας. Είναι στα σχέδια μας ένα ντουέτο, αλλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ό,τι κι αν μου ζητήσει η Άννα θα το κάνω».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ