Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι κάνει πράματα που το ευχαριστούν, ενώ μάλιστα βρέθηκαν στην Πράγα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, με την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να κοινοποιούν στιγμιότυπα στα social media που διατηρούν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram με την ίδια να γέρνει στο πλευρό του κι εκείνος να τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο. Όπως ήταν αναμενόμενο οι followers της έσπευσαν να καταθέσουν τα likes και τα comments τους, με ένα σχόλιο από τον Γιώργο Σατσίδη να τους θέλει παντρεμένους μέσα στο 2022. «Παντρεμένοι μέσα στο 2022», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής κι εκείνη έκανε like στο σχόλιό του χωρίς να γράψει κάτι επ’ αυτού.

Η παρουσιάστρια είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά πως ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όλα στην ώρα τους». Λέτε η ώρα αυτή να έρθει μέσα στο νέο έτος;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ