Την προηγουμένη Τρίτη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Την Παρασκευή, η νέα μανούλα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε με τον άντρα της και το παιδί τους στο σπίτι τους στα νότια προάστια. Λίγες ημέρες μετά, το βράδυ της Κυριακής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, πόσταρε δύο φωτογραφίες από φωτογράφιση που έκαναν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους. Στις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει γυμνό και αγκαλιασμένο. «Το θαύμα της ζωής», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα.

Οι πρώτες δηλώσεις

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ