Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελεγή ευτυχίας αφού υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου πηρέ εξιτήριο από το μαιευτήριο και έκανε δηλώσεις χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνιση της στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή» είπε αρχικά σε κοινές δηλώσεις με τον γυναικολόγο της.

Ακόμη, αποκάλυψε πως: «Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

Ακόμη ο γυναικολόγος της είπε στις κάμερες, ότι το μωρό μοιάζει στον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ