Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το τηλεοπτικό της παρελθόν: «Να μη βάζουν σάλτσες στην ιστορία μου»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, αναφέρθηκε στην μητρότητα, στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέληξε: «Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ