Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv αναφερόμενη στην απώλεια κιλών της. Η λαμπερή παρουσιάστρια συνεχίζει να είναι πιστή στο πρόγραμμά της, ακόμη και τώρα που έχει ένα πιο βαρύ φόρτο εργασίας: “Κάνω τη δίαιτα του “Κάτι ξαναψήνεται”. Εχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει“.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάποιο μυστικό να μοιραστεί με τις υπόλοιπες γυναίκες, η ίδια δεν έφτασε ποτέ στα άκρα με τη διατροφή της: “Συμβουλές δεν δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ενα κακό γεύμα δεν θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Έχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι“.

Ο διαιτολόγος μπήκε αργότερα στη ζωή της, ώστε να κάνει να συνδυάσει ιδανικά τη διατροφή και τη δουλεία της: “Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ήθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ