Μετά το τραγούδι “Άδωνις”, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο εξαιτίας της συναυλίας της στο Δημοτικό θέατρο Βόλου κι αυτό γιατί στο τέλος της βραδιάς η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που στάθηκαν στο γεγονός πως πολύ πρόσφατα η τραγουδίστρια έδωσε το παράδειγμα αναφορικά με την πολιτική ορθότητα και παράλληλα φωτογραφήθηκε με έναν άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί για τις επίμαχες δηλώσεις του.

Με αφορμή τη συνάντηση και την φωτογραφία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του στο “Πρωινό” δεν δίστασε να το σχολιάσει. 

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε στη συνέχεια αναφορικά με το αν θα της έδινε τραγούδι της: «Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Όσον φορά στην επιλογής της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αλλάξει μια τη λέξη χοντρή στο τραγούδι “Άδωνις”, ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε: «Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης Κραουνάκης» συμπλήρωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ