Στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ελληνικό ραδιοσταθμό ”Sfera”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής του The 2Night Show, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο Μega με τον Νίκο Μουτσινά, τόνισε ότι είναι μία κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον συνάδελφό του.

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει;» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε τις δηλώσεις-«φωτιά» για τον Νίκο Μουτσινά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ