Το όνομά της ήδη απασχολεί πολύ και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι η νέα πρωταγωνίστρια στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ηθοποιός υποδύεται μία 19χρονη που ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της.

Ποια είναι, όμως, η Κλέλια Ανδριολάτου στην πραγματικότητα; 26 ετών, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και μόλις τότε στα 18 της χρόνια έκανε τους πάντες να αναζητούν το όνομά της.

Κλέλια Ανδριολάτου

Με εξωτερική εμφάνιση που μαγνητίζει, η Κλέλια έχει πολλούς σταθμούς στην πορεία της που προκαλούν το ενδιαφέρον μας. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, στα 14 της εντοπίστηκε από τη manager Ελενα Χριστοπούλου και ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ. «Κατέβηκα στην Αθήνα και έως σήμερα έχω φωτογραφηθεί για όλα τα γυναικεία περιοδικά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα συμμετείχα σε πολλούς καταλόγους. Μόλις τελείωσα το σχολείο έφυγα στο εξωτερικό και συνεργάστηκα με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι μέσω του οποίου δούλεψα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η πρώτη μεγάλη δουλειά μου ήταν η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο», δήλωνε στο παρελθόν η Κλέλια.

Έκτοτε ακολούθησαν φωτογραφίσεις, σπουδές δημοσιογραφίας, εκατοντάδες αναρτήσεις στο Instagram, όμως η αγάπη της για την υποκριτική τη φέρνει στο σπίτι του Μεγάλου Καναλιού και σε μία παραγωγή που θα συζητηθεί πολύ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ