Βιντεοκλήση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ πραγματοποίησε η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Η γνωστή ηθοποιός μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και άλλων συναδέλφων τους, θέλησε να βγει μπροστά και να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα από αυτά που άκουσε γιατί και στην περίπτωση της δικής τους συνεργασίας, υπήρχε βαρύ κλίμα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει την συνεργασία, αλλά αναγκάστηκε για χάρη της παράστασης.

“Δεν έπεσα από τα σύννεφα από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Στέκομαι πολύ ενεργά στο πλευρό της.

Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του και ο άλλος άνθρωπος κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλιτεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας. Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία όχι ευτυχώς ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου. Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση.

Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου, δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση και είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό, έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές. Εγώ μπόρεσε ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα.

Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστάτρια, πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα στις προηγούμενες παραστάσεις. Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν. Δε σημαίνει πως τα πράγματα πρέπει να λέγονται αυθαίρετα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι λέμε. Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά σιωπής στο θέατρο αλλά έπρεπε να σταματήσει. Εμένα δε μου αρέσει να πληγώνω τους άλλους ούτε να τους εκθέτω. Αλλά δεν αφορά μόνο σε εμάς, αφορά και στους νέους ανθρώπους”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ