Η Κιμ Καρτνάσιαν και η οικογένειά της λεγόταν ότι έχει αποκλειστεί από το Met Gala 2023 ωστόσο η λίστα περιλαμβάνει τελικά το όνομά της.

Πηγή της page six επιβεβαιώνει την παρουσία της Κιμ στην εκδήλωση αφιερωμένη στον Καρλ Λάγκερφελντ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, παρόλο που η Άννα Γουίντορ δεν επιθυμούσε να παραστεί η οικογένεια.

Άγνωστο όμως παραμένει αν οι αδερφές της Κιμ θα δώσουν το «παρών», ενώ μόνο η Κένταλ λέγεται ότι έχει επίσης προσκληθεί. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει παρευρεθεί τις περισσότερες φορές στο Met Gala και πέρυσι, παρευρέθηκε στην εκδήλωση με φόρεμα Marilyn Monroe και ξανθά μαλλιά και συνοδευόταν από τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Το φετινό Met Gala θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου και το θέμα της βραδιάς είναι «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», με τη βραδιά να αποτίει φόρο τιμής στο σχεδιαστή. Μάλιστα, ακόμα και η γάτα του θα παρευρεθεί!

«Η έκθεση θα αναδείξει την εξέλιξη των δισδιάστατων σχεδίων του Καρλ σε τρισδιάστατα ενδύματα», δήλωσε ο Andrew Bolton, επιμελητής του Met Gala. «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια παραδοσιακή αναδρομή. Νομίζω ότι ο Καρλ θα το μισούσε αυτό», είπε.

Η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala 2022

κιμ καρντάσιαν met gala

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ