Για τη δίαιτα που έκανε πριν το Met Gala, για να χωρέσει στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, μπήκε ξανά στο στόχαστρο η Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα είχε συζητηθεί αρνητικά από την πρώτη στιγμή, όταν αποκάλυψε ότι είχε χάσει 7 κιλά για να μπει στο θρυλικό φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί η αείμνηστη ηθοποιός, την ημέρα των γενεθλίων του προέδρου Τζον Κένεντι.

Κατά τη διάρκεια της νέας της συνέντευξης στο ”Today”, η Κιμ ανέφερε πως τελικά, έχασε περισσότερα από 7 κιλά και μάλιστα 9,5. Τι κι αν η η ίδια και ο γυμναστής της εξηγούν πως η μέθοδος απώλειας των κιλών ήταν σωστή και δεν έβλαψε τον οργανισμό της, το κοινό της επιτίθεται άλλη μια φορά για τα ”λάθος πρότυπα” που προβάλλει.

Η Κιμ Καρντάσιαν απαντάει στα σχόλια, συγκρίνοντας την προσπάθεια της για αλλαγή με την προσπάθεια που κάνουν οι ηθοποιοί για να αναλάβουν κάποιο ρόλο. Η ίδια εξηγεί ότι «Το έβλεπα σαν ρόλο. Ήθελα τόσο πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Στην πραγματικότητα, με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου. Από τότε, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα στη συνέντευξή της.

Σε εκείνους που την κρίνουν για το ότι προωθεί λάθος πρότυπα, απαντάει με τα εξής λόγια: «Δεν παρότρυνα ποτέ κανέναν να χάσει τόσα κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν προωθώ κανένα πρότυπο. Δεν είπα ποτέ σε κάποιον τι να κάνει. Ο Κρίστιαν Μπέιλ μπορεί να χάσει πάρα πολλά κιλά για έναν κινηματογραφικό ρόλο κι είναι αποδεκτό. Ακόμα και η Ρενέ Ζελβέγκερ μπορεί να πάρει πολλά κιλά για έναν ρόλο. Κανείς όμως, δεν αναφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Και για εμένα ένας ρόλος ήταν. Το ίδιο μου κάνει», ισχυρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν.

Όσον αφορά την υγεία της και το σώμα της, αποφάσισε ότι δεν έχει σκοπό να χάσει άλλο βάρος και αυτή της η κίνηση κατάφερε τελικά να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. «Έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τη ζάχαρη και το πρόχειρο φαγητό που έτρωγα. Δεν το κατάλαβα καν. Έτρωγα πολλά τηγανητά φαγητά. Τα κατάφερα όμως και άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», εξηγεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ