Με μία φωτογραφία στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Η περσόνα, με την τεράστια επιρροή στα social media, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η ίδια σε νεαρή ηλικία, η μητέρα της Κρις Τζένερ και η Κένταλ Τζένερ. Το στιγμιότυπο είναι από το 1996, όπου η Κιμ ήταν μόλις 16 ετών και η Κένταλ μωρό.

Αγνώριστη, χωρίς πλαστικές επεμβάσεις, η Κιμ κρατά αγκαλιά την αδερφή της και η μητέρα τους τις συνοδεύει. Μελαχρινή, με τελείως διαφορετικό στυλ, στην εν λόγω φωτογραφία δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του σήμερα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί από τους followers της σχολίασαν το πόσο όμορφη ήταν τότε.

Κιμ Καρντάσιαν
«Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα… Δεν έχω γεμίσει ποτέ τα μάγουλά μου. Ποτέ δεν γέμισα τα χείλη μου. Τα φρύδια μου είναι αληθινά… Είμαι 41 ετών. Θέλω πάντα να φαίνομαι φυσική. Έρχεται ένα σημείο που το παρατραβάς – υπερβολικό γέμισμα, πολύ σφίξιμο, πολλές καλλυντικές εργασίες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο», είχε δηλώσει  η Κιμ Καρντάσιαν σε συνέντευξη στο «Allure».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ