Η Olivia O’Brien επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο Pete Davidson έβγαιναν ραντεβού το 2020, πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με τη Phoebe Dynevor, ενώ σύμφωνα με την Olivia, ο νυν σύντροφος της Kim Kardashian της έστειλε ένα μήνυμα για να χωρίσουν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου των BFFs στις 29 Ιουνίου με τους Dave Portnoy, Josh Richards και Brianna Chickenfry, ο παρουσιαστής Dave Portnoy ρώτησε την Olivia «τι συνέβαινε» μεταξύ εκείνης και του Pete Davidson. «Πού το άκουσες αυτό;» ρώτησε η Olivia. Στη συνέχεια, ο Dave Portnoy διάβασε ένα άρθρο ενός site όπου ανέφερε πως ήταν ζευγάρι πριν εκείνος συνάψει σχέση με την ηθοποιό Phoebe Dyenor.

Kim Kardashian

Η Olivia O’ Brien επιβεβαίωσε ότι τo ειδύλλιο με τον Davidson συνέβη γύρω στον Οκτώβριο του 2020, αλλά δεν πίστευε ότι «κάποιος το γνώριζε». «Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε, “Βλέπω κάποια άλλη“. Λοιπόν, δεν μπορώ». αποκάλυψε για τη διακοπή του ειδυλλίου τους. Ωστόσο, συμπλήρωσε: «Είναι καυτός, είναι πραγματικά αστείος και είναι πολύ γλυκός».

O Pete Davidson είναι πλέον ζευγάρι με την Kim Kardashian, και οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, ενώ η reality star κοινοποιεί συχνά στιγμιότυπα μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

main photo: Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ