Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” προβλήθηκε συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, οποίος μίλησε για την ταινία “Για Πάντα” η οποία προβάλλεται απόψε στον Alpha, και συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Γερονικολού. Αυτό, έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να θέλει να κάνει movie night, όμως το γεγονός ότι αποτελεί ταινία που συνήθως την παρακολουθούν ζευγάρια την έβαλε σε σκέψεις.

«Θέλω να το δω, αλλά πρέπει να το δεις με ταίρι», ανέφερε η παρουσιάστρια, ενώ η συνεργάτιδά της Έλενα Πολυκάρπου έσπευσε να της προτείνει να παρακολουθήσει την ταινία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου του είπε: «Θα κάνουμε αγκαλιά τυπικά. Θα σε λέω αλλιώς».

Ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, δήλωσε ότι η σύντροφός του τον συμπληρώνει, ενώ αναφέρθηκε στο επεισόδιο του “Fishy” όπου βρέθηκαν μαζί. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο γάμου, αποσαφήνισε για ακόμη μια φορά ότι δεν της έχει κάνει πρόταση: «Δύσκολα θα έκανα ένα τέτοιο βήμα εγώ, της πρότασης γάμου, πόσω μάλλον μέσω τηλεόρασης. Ήταν ένα τρολάρισμα. Δεν έγινε πρόταση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ