Νέα σειρά ντοκιμαντέρ ετοιμάζει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4, που θα έχει ως θέμα την άνοδο και την πτώση του Kevin Spacey.

Το ντοκιμαντέρ με όνομα «Spacey Unmasked» θα κάνει έρευνες από την εγκληματολογική σκοπιά για την υπόθεση του ηθοποιού και την καριέρα του ξεκινώντας από την παιδική ηλικία, την επιτυχία του στο Brodway, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες μέχρι και την πτώση του μετά από τις καταγγελίες για αποπλάνηση, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Η προβολή του θα γίνει σε δύο μέρη και θα κυκλοφορήσει μετά την έκβαση των δύο δικαστικών υποθέσεων εναντίον του ηθοποιού. Η μια μήνυση κατατέθηκε από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ στη Νέα Υόρκη και πρόκειται να εκδικαστεί τον Οκτώβριο και η άλλη αφορά τις ποινικές διώξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από καταγγελίες τριών ανδρών.

«Ο Kevin Spacey είναι ένας από τους ηθοποιούς της εποχής μας που απολάμβαναν τις περισσότερες τιμές και θαυμασμό» δήλωσε η εκτελεστική παραγωγός Ντόροθι Μπερν. «Το ταλέντο του του χάρισε δύο Όσκαρ και πολλά άλλα βραβεία» πρόσθεσε. 

«Έχοντας αποσπάσει θετικές κριτικές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για το κινηματογραφικό του έργο ήταν επικεφαλής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου για 11 χρόνια με αξιοσημείωτη επιτυχία και έγινε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην πολιτιστική ζωή του Λονδίνου, φίλος με μερικές από τις κορυφαίες προσωπικότητες του και τακτικές εμφανίσεις στις στήλες των κοινωνικών», υπογράμμισε σημειώνοντας ότι «το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την ιστορία των καταγγελιών για κακοποίηση και τις δικαστικές υποθέσεις που θα εκδικαστούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ