Ανανεωμένο, κεφάτο, διασκεδαστικό και με πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το Παγκύπριο Φεστιβάλ Πατάτας στο Αυγόρου, μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός των Κοκκινοχωρίων διοργανώνεται για όγδοη φορά και φιλοδοξεί να αποτελέσει προορισμό παράδοσης, χαράς, γαστρονομίας και ξεγνοιασιάς για χιλιάδες επισκέπτες.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναμένεται να φέρει «αέρα» αθηναϊκής πίστας στο Κοινοτικό Στάδιο Αυγόρου, αφού στη σκηνή θα βρεθούν ξανά μαζί μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια επί κυπριακού εδάφους ο ανεπανάληπτος Νίκος Κουρκούλης και η εκρηκτική Κέλυ Κελεκίδου!

Το νεανικό συγκρότημα KINGS θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες που αγκαλιάστηκαν από μικρούς και μεγάλους, σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έκθεση με διάφορες ποικιλίες πατατών, παλιά και υπερσύγχρονα τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα και επιδείξεις κατασκευής παραδοσιακών αγροτικών εργαλείων, ενώ θα μπορούν να επισκεφτούν τα περίπτερα επαγγελματιών της αγροκαλλιέργειας.

Στους επισκέπτες θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ ζεστά και κρύα εδέσματα φτιαγμένα με πατάτα όπως: κριτσίνια με πατάτα και ντιπ από πατάτα και παντζάρι, τηγανητές πατάτες με αυγά και τηγανητές πατάτες με κόλιανδρο.

Στον χώρο θα διατίθενται προς πώληση οφτό κλέφτικο, σούβλα, στριφτή πατάτα, λουκουμάδες, παγωτό, κρέπες, ποτά και άλλα πολλά.

Το 8ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Πατάτας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, στις 8μμ στο Κοινοτικό Στάδιο Αυγόρου.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Υφυπουργείο Τουρισμού και ΟΠΑΠ Κύπρου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: Agrofresh Ltd

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου και ΘΟΙ Αυγόρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ