Ποικίλες αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η νέα δημόσια εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στην επίδειξη μόδας του οίκου Schiaparelli.

Η Κατρίνα Τσάνταλη μάλιστα, ήταν μία από αυτούς που ενοχλήθηκαν τόσο με την εμφάνιση της νεαρής δισεκατομμυριούχου αλλά και με τις υπόλοιπες δημιουργίες του ιταλικού οίκου στις οποίες ήταν ραμμένες ψεύτικα κεφάλια ζώων. Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το catwalk του οίκου ως αποκρουστικό.

View this post on Instagram

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

Η Κατρίνα Τσάνταλη είναι ιδρύτρια καταφυγίου ζώων και διακρίνεται για τη φιλοζωική της δράση.

«Κάθε φορά εκπλήσσομαι με το που φτάνει η ανθρώπινη βλακεία… Η παγκόσμια μόδα έχει ούτως ή άλλως αδιανόητη ματαιοδοξία και μέσα σε αυτήν, πολυεπίπεδη κακοποίηση ζώων. Δε γίνεται το 2023 ακόμη να μιλάμε για γούνες και δέρματα. Κασμίρ και μάλλινα που πρέπει να ξεσκιστεί το ζώο για να τα πάρουν. On top of that, παίζει παντού σήμερα ένα show (;) που προωθεί τι; Το Trophy Hunting? Φυσικά και υπάρχουν βλαμμένοι που αγοράζουν παράνομα τέτοια ζώα για να τα έχουν για τη φασούλα τους, μέχρι που δεν μπορούν να τα διαχειριστούν και τότε ή τα πουλάνε σε ζωολογικούς κήπους ή σε σαφάρι για Trophy Hunting. Δηλαδή, άλλοι βλαμμένοι πληρώνουν αδρά για να πάνε να πυροβολήσουν ένα λιοντάρι που έχει μάθει στην ανθρώπινη παρουσία (άρα δεν κρύβεται) και να το κάνουν χαλί ή να κρεμάσουν το κουφάρι στον τοίχο τους.» έγραψε μεταξύ άλλων η Κατρίνα Τσάνταλη εξοργισμένη στα στόρις της στο Instagram.

Η εξοργισμένη ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη

Τσάνταλη

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν μαζί της, αλλά και πολλοί αυτοί που αποθέωσαν την εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ