Κατρίνα Τσάνταλη: Μιλάει για την παγκόσμια ημέρα οικογένειας με τον πιο τρυφερό και ειλικρινή τρόπο

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης είναι δυο ευτυχισμένοι γονείς.

Κατρίνα Τσάνταλη: Μιλάει για την παγκόσμια ημέρα οικογένειας με τον πιο τρυφερό και ειλικρινή τρόπο

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πέρυσι τον Φεβρουάριο κι έκτοτε μοιράζεται συχνά τρυφερά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητα μαζί με το γιο του.

Η Κατρίνα Τσάνταλη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα οικογένειας μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες αγκαλιά με τον γιο της, γράφοντας παράλληλα για το βιβλίο της με τίτλο «Οικογένεια είναι…».

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και μου στέλνουν από το πρωί φωτογραφίες με το βιβλίο μου σε σχολικές τάξεις. Την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, ήταν μάλλον σατανική σύμπτωση να γίνει ένας μικρός χαμός (έλα Χριστέ και Παναγία) για το βιβλίο μου “Οικογένεια είναι..”. Είμαι πραγματικά περήφανη γι’αυτό το βιβλίο μου, το μήνυμα του οποίου είναι ένα.

Κανένα παιδί να μη νιώσει δυσάρεστα για την οικογένεια του. Κανένα παιδί να μη μείνει ακάλεστο σε πάρτυ συμμαθητών του. Τα παιδιά δεν ξεχωρίζουν το ένα το άλλο αν δεν μάθουν να το κάνουν. Στο βιβλίο μου παρουσιάζεται κάθε οικογένεια που μπορείς να συναντήσεις. Και κλείνει με ένα μεγάλο πάρτυ στο οποίο είναι καλεσμένα όλα τα παιδιά της τάξης και οι γονείς τους.

Οικογένεια είναι… μια αγκαλιά όπου το παιδί μεγαλώνει με αγάπη και ασφάλεια. Οικογένεια είναι… να ζει με ευτυχισμένους ανθρώπους. Οικογένεια είναι… άνθρωποι που φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Μια κόκκινη κλωστή συνδέει όλα τα παιδιά του κόσμου, στέλνοντας ένα και μοναδικό μήνυμα… Κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώνει περιθωριοποίηση, απόρριψη, εκφοβισμό, επειδή η οικογένειά του πιθανόν να μη μοιάζει με τις οικογένειες των υπόλοιπων παιδιών» έγραψε η Κατρίνα Τσάνταλη στη λεζάντα του post της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ